Vragen? We geven je graag antwoord

Veelgestelde vragen

Het maandabonnement is afhankelijk van het aantal geboekte mutaties (in-en verkoopfacturen-kas -en bankboekingen) volgens een vaste staffel. Het betreft een all-in concept dus zonder extra of onverwachte kosten. Samen met jou wordt er gekeken naar je reeds bestaande onderneming en de mutaties. Ben je een startende ondernemer start je automatisch met het starttarief, dit zal na het 1e volle kwartaal opnieuw worden bekeken.

Na ieder kwartaal bekijken wij of het tarief van het maandabonnement nog in verhouding staat met de daadwerkelijke geboekte mutaties. Bij grote afwijkingen wordt het tarief naar boven of naar beneden bijgesteld. Wij kijken niet terug maar vooruit dus het nieuw tarief geldt vanaf de maand volgende op. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend bericht met uitleg en een overzicht van de geboekte mutaties.

Wij werken met de boekhoudprogramma’s Twinfield en Basecone.
Basecone scant en herkent documenten dmv de app die je gratis kunt downloaden uit de appstore. Nadat je administratie bij ons is aangesloten leggen wij het gebruik van deze app graag aan je uit dmv een korte demonstratie. Nooit meer op zoek naar een factuur en je boekhouding is altijd bij.

Zodra je facturen via de Basecone zijn geüpload zorgen wij voor de verdere verwerking hiervan. De kosten van deze software zitten in het maandabonnement opgenomen.