01. kennismaken in een gratis oriënterend gesprek

Wij leren je graag kennen en nodigen je uit voor een kop koffie en een 1e gesprek. De kosten zijn uiteraard voor ons. 

02. Opvragen van alle informatie

We kunnen starten met het maken van je bedrijfsplan en/of inrichten van je administratie als we alle gegevens hebben. Geen zorgen, wij geven je duidelijk aan wat we nodig hebben.

03. Opstellen, bespreken en bijschaven van je bedrijfsplan

Het concept bedrijfsplan is klaar en nu? Na het bespreken van het concept bedrijfsplan kan er nog worden bijgeschaafd uiteraard alles tegen het van te voren afgesproken tarief. Dan kan het bedrijfsplan bij de gekozen geldverstrekker worden ingediend.

04. Indienen van je aanvraag bij de geldverstrekker

Je definitieve bedrijfsplan is ingediend maar er kunnen door de geldverstrekker nog aanvullende vragen worden gesteld.

Ook hierbij staan we graag naast je en begeleiden je waar nodig. Komt het verlossende antwoord van de geldverstrekker? gefeliciteerd je bent nu officieel ondernemer, best spannend…

05. Boekhouding inrichten en aansluiten abonnement

Je start je eigen onderneming of je bent al een tijd op weg, in elk geval zul je een boekhouding moeten voeren. Inzicht in je cijfers en voldoen aan je belastingverplichtingen zijn hierbij belangrijke zaken. Wij werken digitaal dus geen schoendoos vol met bonnen bij ons. Wij werken met de Basecone App. Je plaatst de bonnetjes/facturen hiermee eenvoudig in je administratie. Maak een foto van het bonnetje of factuur en upload deze met je smartphone of tablet direct in je boekhouding. De rest doen wij natuurlijk.

Wij werken met een maandelijks abonnement afhankelijk van het aantal geboekte mutaties. Dit is een all-in concept zonder extra of onverwachte kosten.